Truescape Vaasa

Tervetuloa Kauppakeskus Rewellin pohjakerrokseen haastamaan itsesi Room Escape -pelissä. Unohda muu maailma ja selvitä tiesi ulos!

Rewell sijaitsee Vaasan keskustan sydämessä, kauppatorin laidalla. Sisäänkäynti meille on suoraan ulkoa, ylätorin katutasosta Sokos Hotellin pääovien vierestä oikealta. Loistava sijainti ja historiallisesti arvokas ympäristö takaavat helposti saavutettavan ja unohtumattoman elämyksen. Paikan päälle löytää helposti jalan tai julkisilla kulkuvälineillä, eikä parkkipaikoistakaan ole torikannen alla puutetta. Kaikki keskustan palvelut ovat vain muutaman askeleen päässä Pakopeli Truescape Vaasan toimipisteestä.

Truescape Vaasa osana Rewell Centeriä

Rewell Center oli valmistuessaan Pohjoismaiden suurin ostoskeskus ja kansainvälisestikin tunnetun arkkitehdin, Viljo Revellin, taidonnäyte. Rewell Center valmistui vuonna 1964 ja on siitä asti vakiinnuttanut paikkansa vaasalaisten sydämissä. Pakopeli Truescapen lisäksi ostoskeskuksesta löytyy monenmoista liikettä ja palvelua, joten tekemistä riittää vaikka koko päiväksi pakopelaamisen ohella!

Rewell Centerin liikkeet ja palvelut: https://www.rewellcenter.fi

Kansan keskuudessa jo legendaksi muodostuneen vanhan Pub Poteron tilat on remontoitu lattiasta kattoon vastaamaan pakopelaajien tarpeisiin. Remonttia jatketaan vielä pikkuhiljaa, ja toimintaa kehitetään jatkuvasti. Meiltä löytyy kolme pakohuonetta, joista kaksi ovat keskenään samanlaisia. Näin ryhmät pystyvät halutessaan kilpailemaan toisiaan vastaan. Yhteensä pelaamaan mahtuu kerralla jopa 20 henkilöä. Pakopelihuoneiden tarinat ja tunnelma on haettu Pohjanmaan ja Vaasan historiasta. Panostamme tarinallisuuteen paljon, ja pakohuoneet voivat näin opettaa tiimityön lisäksi paljon muutakin pelaajaryhmälle. FindOut Vaasassa on lämminhenkinen ja kutsuva tunnelma, eikä huoneemme varmasti jätä ketään kylmäksi!

Yhteystiedot

Keskustassa
Kauppakatu 25
60100 Seinäjoki

Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta info@truescape.fi

Sijaitsemme Terveystalon takana. Kulku on talon oikealta reunalta ”tasanteelta”. Paikoitusalue on maksullinen. Ilmaisia kadunvarsipaikkoja löytyy Marttilantieltä.

Yhteystiedot

Rewell Center Vaasa
Ylätori 102 A
65100 Vaasa

Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta info@truescape.fi myös ruotsiksi.

Käynti Ylätorilta omasta ulko-ovesta Sokos-hotellin puoleisten pääovien oikealta puolelta. Ovessa on tarroitukset.

Yhteystiedot

Pursimiehenkatu 22 B,
00150 Helsinki

Hinnasto

2 pelaajaa
40

/

hlö

3 pelaajaa
33

/

hlö

4 pelaajaa
27

/

hlö

5 pelaajaa
23

/

hlö

84

/

2-3

henkilöä

+ 28

/

Lisähenkilö

Suositus 3-4 hlö

110€

/ 2-3 hengen ryhmä

Arkisin klo 9:00-14.30.

130€

/ 2-3 tai 4-6 hengen ryhmä

2-3 pelaajaa arkisin 16:00-22:00 välisellä ajalla.

TAI

2-3 pelaajaa viikonloppuisin

TAI

4-6 pelaajaa arkisin klo 9:00-14:30 välisellä ajalla

165€

/ 4-6 hengen ryhmä

4-6 pelaajaa arkisin 16:00-22:00 välisellä ajalla

TAI

4-6 pelaajaa viikonloppuisin ja pyhäpäivinä.

Varaa pakohuone

Voit varata Helsingin pakohuoneet niiden omilta sivuilta.