Järjestä ikimuistoiset pikkujoulut pakohuonepelin parissa!

Truescapen pakohuonepelit tarjoavat jännittävää ja tiimihenkeä rakentavaa pikkujouluohjelmaa 2-30 henkilön ryhmille. Järjestä tänä vuonna jotain erilaista ja tuo ystäväsi tai henkilöstösi viettämään pakohuonepeli-pikkujouluja!

Varaa peli verkkoajanvarauksemme kautta, soittamalla numeroon 020 372 273 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@truescape.fi.

Pelit

Tarjoamme tällä hetkellä viisi jännittävää ja keskenään erilaista pakohuonepeliä:

Diamond Robbery – timanttiryöstö Ocean’s Eleven -leffan hengessä »
Ghost Photolab – arvoitus valokuvauspimiössä »
Hannibal – kauhuelokuvan vankina »
KGB Escape – pako kuolemansellistä  »
Prison Break – vankilaseikkailu »

Katso videokooste peleistämme:

Ryhmäkoko

Yhteen peliin voi samaan aikaan osallistua 2-6 pelaajaa. Pelejä meillä on tällä hetkellä yhteensä viisi ja ne sijaitsevat kahdessa vierekkäisessä pelipaikassa Pursimiehenkadulla. Voimme tarvittaessa varata teille kaikki viisi peliä, jolloin osallistujien määrä voi ilman odottelua olla jopa 30 henkilöä.

Tätä suuremman porukan pelit voidaan pelata vuoroissa, jolloin odottava ryhmä voi nauttia virvokkeista joko paikan päällä tai naapuruston erinomaisissa ravintoloissa.

Hinnat

Peli kestää tunnin ja sen hinta on ajankohdasta ja pelaajien määrästä riippuen normaalisti 100-150 €. Kysy tarjousta ryhmällesi! Peli maksetaan maksukortilla paikan päällä (Visa, MasterCard, Diner’s, American Express). Yrityksille tarjoamme myös laskutusmahdollisuuden.

Tarjoilu

Voimme järjestää ryhmällenne myös tarjoilun pelipaikassa. Esimerkiksi ravintola Rulla toimittaa herkulliset vietnamilaiset kesärullat, minkä lisäksi tarjoamme vaikkapa kakkua, makeisia ja kahvia. Koko tarjoilun hinta on 15 € /hlö. Ilman rullia hinta 10 € /hlö. Anniskelulupaa Truescapella ei valitettavasti vielä ole.

Pelipaikkamme lähistöltä löytyy myös runsaasti viihtyisiä ravintoloita ja baareja. Näitä ovat muun muassa BasBas, Il Bucatino, Levain ja Fabrik.

Varaa pikkujoulupeli

Voit varata pelit netistä, soittamalla numeroon 020 372 273 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@truescape.fi.

Huom. Mikäli haluatte ruokatarjoilun, olettehan yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse.