Pakohuonepelit Yrityksille

Mikkeli

Pakohuonepelit edustavat tiimityötä parhaimmillaan. Sooloilijat eivät peleissä pärjää, vaan kaikkien osallistumista tarvitaan. Siksi pakopelit soveltuvat loistavasti yritystilaisuuksiin ja esimerkiksi tiimin hengennostatukseen tai ystäväporukan illanviettoon. 

Truescapen pelivalikoimasta löytyy tunnelman suhteen vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Tarjolla on seikkailua, jännitystä ja niin haluttaessa myös ripaus kauhua. Yhteistä kaikille ovat nokkeluutta ja yhteistyökykyä vaativat ratkaistavat pulmatilanteet, joita niitäkin on kussakin pelissä erilaisia – helpommista välillä varsinkin visaisiin. Niiden ratkaiseminen tuottaa onnistumisen tunteita, hyvää mieltä ja nostaa ”me tehtiin se” -henkeä. 

Hauskaa ilman hikoilua!

Helppo järjestää!

Ryhmähenki kasvaa kohisten!

Tiimipeliä jännittävien tarinoiden syövereissä!

Helsingin toimipisteillämme on seitsemän erilaista ja jännittävää pakohuonetta. Valikoimastamme löytyy sopiva huone niin kauhun ystäville kuin Hercule Poirot -faneille. Jos huonevalinta mietityttää, niin voit tietenkin soittaa meille (020 372 273). Vastailemme mieluusti mieltänne askarruttaviin kysymyksiin.

Kaiken kokoisille tiimeille

Yhteen peliin voi samaan aikaan osallistua 2-6 pelaajaa. Kaikki pelimme sijaitsevat Kauppakeskus Stellan alakerrassa. Kerralla pelaamaan mahtuu maksimissaan 24 henkilöä. Suurempien ryhmien kohdalla voimme tietenkin porrastaa pelejä. 

Tässä on ehdotuksemme erikokoisille tiimeille.

2-24 hlö

Varaa sopiva määrä huoneita alkamaan samaan aikaan.

yli 24 hlö

24 pelaajaa aloittaa yhtäaikaa ja sitä mukaa, kun he selviävät ulos, toiset pääsevät pelaamaan.

Ai paljonko se maksaa?

Pakohuonepeli maksaa 100-140 € ajankohdasta ja pelaajamäärästä riippuen (2-6 henkeä/peli). Varauskalenteristamme näet, paljonko pelille tulee hintaa. Ota ihmeessä yhteyttä, niin laskemme teille tarjouksen sopivalle ajankohdalle ja pelaajamäärälle.👇

Pistä ihmeessä viestiä, niin suunnitellaan yhdessä!