Pakohuonepelit Yrityksille

Helsinki

Pakohuonepelit edustavat tiimityötä parhaimmillaan. Sooloilijat eivät peleissä pärjää, vaan kaikkien osallistumista tarvitaan. Siksi pakopelit soveltuvat loistavasti yritystilaisuuksiin ja esimerkiksi tiimin hengennostatukseen tai ystäväporukan illanviettoon. 

Truescapen pelivalikoimasta löytyy tunnelman suhteen vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Tarjolla on seikkailua, jännitystä ja niin haluttaessa myös ripaus kauhua. Yhteistä kaikille ovat nokkeluutta ja yhteistyökykyä vaativat ratkaistavat pulmatilanteet, joita niitäkin on kussakin pelissä erilaisia – helpommista välillä varsinkin visaisiin. Niiden ratkaiseminen tuottaa onnistumisen tunteita, hyvää mieltä ja nostaa ”me tehtiin se” -henkeä. 

Hauskaa ilman hikoilua!

Helppo järjestää!

Ryhmähenki kasvaa kohisten!

Tiimipeliä jännittävien tarinoiden syövereissä!

Helsingin toimipisteillämme on seitsemän erilaista ja jännittävää pakohuonetta. Valikoimastamme löytyy sopiva huone niin kauhun ystäville kuin Hercule Poirot -faneille. Jos huonevalinta mietityttää, niin voit tietenkin soittaa meille (020 372 273). Vastailemme mieluusti mieltänne askarruttaviin kysymyksiin.

Kaiken kokoisille tiimeille

Yhteen peliin voi samaan aikaan osallistua 2-6 pelaajaa. Viisi peleistämme sijaitsevat kahdessa vierekkäisessä pelipaikassa Pursimiehenkadulla. Voimme tarvittaessa varata teille kaikki viisi peliä, jolloin osallistujien määrä voi ilman odottelua olla jopa 30 henkilöä. Kaksi peliä, The Internship ja The Great Mind sijaitsevat Kalliossa.

Tässä on ehdotuksemme erikokoisille tiimeille.

4-12 hlö

Varaa mitkä tahansa 2 peliä keskuksistamme.

12-18 hlö

Varaa kolme peliä Pursimiehenkadulta.

18-30 hlö

Varaa viisi peliä Pursimiehenkadulta.

30-60 hlö

varaa viisi peliä Pursimiehenkadulta ja jaa ryhmä kahteen. Ensimmäinen ryhmä pelaa pelit ensin, ja 15 min tauon jälkeen on toisen ryhmän vuoro. Odottava ryhmä voi nauttia virvokkeista joko paikan päällä tai naapuruston erinomaisissa ravintoloissa. Tapahtuman kokonaiskestoksi muodostuu 2h 15 min.

Ai paljonko se maksaa?

Pakohuonepeli maksaa 100-150 € ajankohdasta ja pelaajamäärästä riippuen (2-6 henkeä/peli). Varauskalenteristamme näet, paljonko pelille tulee hintaa. Ota ihmeessä yhteyttä, niin laskemme teille tarjouksen sopivalle ajankohdalle ja pelaajamäärälle.👇

Pistä ihmeessä viestiä, niin suunnitellaan yhdessä!