Tilaisuudet yrityksille ja muut yksityistilaisuudet

Järjestämme yritys- ja yksityistilaisuuksia 2-30 hengen ryhmille.

Pakohuonepelit edustavat tiimityötä parhaimmillaan. Sooloilijat eivät peleissä pärjää, vaan kaikkien osallistumista tarvitaan. Siksi pakopelit soveltuvat loistavasti yritystilaisuuksiin ja esimerkiksi tiimin hengennostatukseen tai ystäväporukan illanviettoon. 

Pelit

Tarjoamme tällä hetkellä yhdeksän jännittävää ja keskenään erilaista pakohuonepeliä:

Ryhmäkoko

Yhteen peliin voi samaan aikaan osallistua 2-6 pelaajaa. Viisi peleistämme sijaitsevat kahdessa vierekkäisessä pelipaikassa Pursimiehenkadulla. Voimme tarvittaessa varata teille kaikki viisi peliä, jolloin osallistujien määrä voi ilman odottelua olla jopa 30 henkilöä. Kaksi peliä, The Internship ja The Great Mind sijaitsevat Kalliossa ja The Flying Dutchman sekä Trapped ovat Ullanlinnan toimipaikassamme.

Tätä suuremman porukan pelit voidaan pelata vuoroissa, jolloin odottava ryhmä voi nauttia virvokkeista joko paikan päällä tai naapuruston erinomaisissa ravintoloissa.

Ohjelma ja tarjoilu

Pelit alkavat samaan aikaan, ja kestävät tunnin. Pelin jälkeen käytössänne on viihtyisä lounge, johon saatte halutessanne ruoka-/napostelutarjoilun. Esimerkiksi ravintola Rulla toimittaa herkulliset vietnamilaiset kesärullat, minkä lisäksi tarjoamme kakkua, makeisia ja kahvia. Koko tarjoilun hinta on 15 € /hlö. Ilman rullia hinta 10 € /hlö.

Pelipaikkamme lähistöltä löytyy myös runsaasti viihtyisiä ravintoloita ja baareja. Näitä ovat muun muassa BasBas, Il Bucatino, Levain ja Fabrik.

Hinta

Pelin hinta on ajankohdasta ja pelaajien määrästä riippuen 100-150 €. Peli maksetaan paikan päällä. Yrityksille tarjoamme myös laskutusmahdollisuuden.

Hyväksymme maksuvälineiksi yleisimmät maksukortit (Visa, MasterCard, Diner’s, American Express) sekä kattavasti eri virikesetelit, kulttuurisetelit ja muut vastaavat maksutavat.

Yksityistilaisuuden varaaminen

Voit varata pelit netistä, soittamalla numeroon 020 372 273 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@truescape.fi. Mikäli haluatte ruokatarjoilun, olettehan yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse.