Tilaisuudet yrityksille ja muut yksityistilaisuudet

Järjestämme yritys- ja yksityistilaisuuksia 2-30 hengen ryhmille.

Pakohuonepelit edustavat tiimityötä parhaimmillaan. Sooloilijat eivät peleissä pärjää, vaan kaikkien osallistumista tarvitaan. Siksi pakopelit soveltuvat loistavasti yritystilaisuuksiin ja esimerkiksi tiimin hengennostatukseen tai ystäväporukan illanviettoon. 

Truescapen pelivalikoimasta löytyy tunnelman suhteen vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Tarjolla on seikkailua, jännitystä ja niin haluttaessa myös ripaus kauhua. Yhteistä kaikille ovat nokkeluutta ja yhteistyökykyä vaativat ratkaistavat pulmatilanteet, joita niitäkin on kussakin pelissä erilaisia – helpommista välillä varsinkin visaisiin. Niiden ratkaiseminen tuottaa onnistumisen tunteita, hyvää mieltä ja nostaa ”me tehtiin se” -henkeä. 

Pelit

Tarjoamme tällä hetkellä yksityistilaisuuksiin setisemän jännittävää ja keskenään erilaista pakohuonepeliä:

Ryhmäkoko

Yhteen peliin voi samaan aikaan osallistua 2-6 pelaajaa. Viisi peleistämme sijaitsevat kahdessa vierekkäisessä pelipaikassa Pursimiehenkadulla. Voimme tarvittaessa varata teille kaikki viisi peliä, jolloin osallistujien määrä voi ilman odottelua olla jopa 30 henkilöä. Kaksi peliä, The Internship ja The Great Mind sijaitsevat Kalliossa.

Ehdotuksemme erikokoisten ryhmien tapahtumajärjestelyistä

4-12 henkeä – varaa mitkä tahansa 2 peliä keskuksistamme

12-18 henkeä – varaa kolme peliä Pursimiehenkadulta

18-30 henkeä – varaa viisi peliä Pursimiehenkadulta

30-60 henkeä – varaa viisi peliä Pursimiehenkadulta ja jaa ryhmä kahteen. Ensimmäinen ryhmä pelaa pelit ensin, ja 15 min tauon jälkeen on toisen ryhmän vuoro. Odottava ryhmä voi nauttia virvokkeista joko paikan päällä tai naapuruston erinomaisissa ravintoloissa. Tapahtuman kokonaiskestoksi muodostuu 2h 15 min.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää