Tilaisuudet yrityksille ja muut yksityistilaisuudet

Pakohuonepelit edustavat tiimityötä parhaimmillaan. Sooloilijat eivät peleissä pärjää vaan kaikkien osallistumista tarvitaan. Siksi pakopelit soveltuvat loistavasti yritystilaisuuksiin ja esimerkiksi tiimin hengennostatukseen tai ystäväporukan illanviettoon. 

Järjestämme yritys- ja yksityistilaisuuksia jopa 18 hengen ryhmille. Syksyllä 2017 avaamme laajennuksen, minkä myötä palvelemme jopa 30 hengen ryhmiä.

Huom. nyt myynnissä vuoden 2017 pikkujoulupelit. Järjestämme pelit ja tarvittaessa myös tarjoilun jopa 30:lle henkilölle.


Ohjelma ja tarjoilu

Pelit alkavat samaan aikaan, ja kestävät tunnin. Pelin jälkeen käytössänne on viihtyisä lounge, johon saatte halutessanne ruoka-/napostelutarjoilun. Esimerkiksi ravintola Rulla toimittaa herkulliset vietnamilaiset kesärullat, minkä lisäksi tarjoamme kakkua, makeisia ja kahvia. Koko tarjoilun hinta on 15 € /hlö. Ilman rullia hinta 10 € /hlö.

Pelin hinta on ajankohdasta ja pelaajien määrästä riippuen 100-150 €. Peli maksetaan paikan päällä ja yrityksille tarjoamme laskutusmahdollisuuden.

Yksityistilaisuuden varaaminen

Voit varata pelit netistä, soittamalla numeroon 020 372 273 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@truescape.fi.

Huom. Netistä varatessa ei haittaa vaikka pelien alkamisajoissa näkyisi esim. 15 min ero; saamme pelinne alkamaan samaan aikaan. Mikäli haluatte ruokatarjoilun, olettehan yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse.