ESCAPE ROOM LAHJAKORTTI

Anna lahjaksi elämys!

Kaikenikäiset innostuvat!

Helppo ja ekologinen lahja

Ei jää kaapin päälle pölyttymään

Escape Room lahjakortti on tämän päivän tavarantäyteisessä maailmassa mainio valinta. Truescapen lahjakortti ei jätä lahjansaajaa kylmäksi, olipa kyseessä syntymäpäivät, hää-, liike- tai joululahja. Pakohuonelahjakortit ovat saatavilla täältä nettikaupastamme tai suoraan toimipisteistämme erikseen sovittuna.

Truescapen Escape Room on tosielämän pakohuone, jossa 2-6 hengen tiimillänne on tunti aikaa ratkaista mysteeri ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva Mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen.

Anna unohtumaton elämys lahjaksi. Lahjakorttimme ovat voimassa 6 kk ja käyvät kaikissa Truescapen toimipisteissä Helsingissä, Mikkelissä ja Lappeenrannassa. Pelivalikoimamme vaihtelee kaupungeittain ja yhtä lahjakorttia ei voi jakaa eri peleihin.

Sähköinen Escape Room Lahjakortti

  • Suoraan sähköpostiisi
  • PDF-muodossa
  • Ei tarvitse tulostaa
  • Käytettävissä kaikkiin Truescapen peleihin

100-150€

Poista

Usein kysytyt kysymykset

Voiko lahjakortilla pelata minkä vain huoneen?

Kyllä. Escape Room lahjakortilla voi pelata minkä vain Truescapen pakohuoneen. Kurkkaa mitä kaikkea pelattavaa Helsingissä on.

Millä voin maksaa verkkokaupassanne?

Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Nordea, OP, Danske, S-pankki, Ålansbanken, Handelsbanken Aktia, Pop, Säästöpankki ja OmaSP. Visa, Mastercard, Diners Club, American Express ja Maestro. Mobile Pay, Paypal, Jousto, Collector ja JBC

Kulttuuriseteleillä ET voi maksaa lahjakortteja!

Kuinka nopeasti saan sähköisen lahjakortin?

Lahjakortti saapuu lähes välittömästi. Mikäli sitä ei näy 15 minuutin sisällä tilauksesta, tarkista roskapostikansio ja ota sitten yhteyttä osoitteeseen janne@truescape.fi.

Miten voin palauttaa lahjakortin?

Mikäli tulet syystä tai toisesta toisiin aatoksiin, voit palauttaa lahjakortin 14 päivän sisällä tilauksesta. Jos 14 päivää on jo kulunut, kannattaa siitä huolimatta olla meihin yhteydessä.

Palautukset ja tiedustelut voit lähettää osoitteeseen janne@truescape.fi.

Miten voin antaa Escape Room Lahjakortin lahjansaajalle?

Saat sähköpostiisi PDF-lahjakortin, jonka voit halutessasi tulostaa tai välittää sellaisenaan lahjansaajan sähköpostiin.

Escape Room lahjakortti jossain muualla asuvalle?

Jos lahjansaaja sattuu asustamaan Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa tai Porissa, kannattaa ehdottomasti kurkata Mysteerin lahjakortit.