Tilaisuudet yrityksille ja muut yksityistilaisuudet

Järjestämme Lappeenrannassa yritys- ja yksityistilaisuuksia 2-30 hengen ryhmille.

Pakohuonepelit edustavat tiimityötä parhaimmillaan. Sooloilijat eivät peleissä pärjää, vaan kaikkien osallistumista tarvitaan. Siksi pakopelit soveltuvat loistavasti yritystilaisuuksiin ja esimerkiksi tiimin hengennostatukseen tai ystäväporukan illanviettoon synttäreiden tai vaikkapa polttareiden merkeissä.

Pelit

Tarjoamme Lappeenrannassa tällä hetkellä kaksi jännittävää ja keskenään erilaista pakohuonepeliä:

Ryhmäkoko

Yhdellä kertaa pelata voi 12 henkilöä (6 pelaajaa Merirosvojen kostossa ja 6 pelaajaa Agentissa). Tätä suuremmille porukoille on syytä varata useampi aikaikkuna. Jokaiselle joukkueelle varataan 60 minuuttia peliaikaa, ja seuraava pelikierros alkaa 15 minuutin päästä siitä, kun edellinen on lopettanut.

Tätä suuremman porukan pelit voidaan pelata vuoroissa, jolloin odottava ryhmä voi nauttia virvokkeista joko paikan päällä tai naapuruston erinomaisissa ravintoloissa.

Ohjelma ja tarjoilu

Voit varata tilaisuuteenne myös saunan. Sauna sijaitsee saman rakennuksen ylimmäisessä kerroksessa, jonne pääsee hissillä suoraan pakohuoneesta. Tiloissa on 15 hengen saunan lisäksi pesutilat, pukuhuoneet, parveke sekä kokoussali, jossa on takka, keittokomero ja videotykki.

Kun yksi joukkue pelaa, toiset voivat rentoutua saunassa tai takan äärellä. Tiloihin voi myös tuoda tai tilata omia ruokia ja juomia.

Sauna tulisi varata viimeistään viikkoa ennen juhlapäivää. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Tuo omaa purtavaa tai tilaa tarjoilut

Saunatiloihin voi tuoda omia ruokia ja juomia tai tilata pitopalvelun. Pitopalvelun tilaaminen onnistuu myös kauttamme.

]

Sauna ja kabinetti Technopoliksen Viipuri-tiloissa, Laserkatu 8 F.

Hinta

Yhden pelin hinta on ajankohdasta ja pelaajien määrästä riippuen 80-120 €. Peli maksetaan paikan päällä. Yrityksille tarjoamme myös laskutusmahdollisuuden.

Hyväksymme maksuvälineiksi yleisimmät maksukortit (Visa, MasterCard, Diner’s, American Express) sekä kattavasti eri virikesetelit, kulttuurisetelit ja muut vastaavat maksutavat.

Yksityistilaisuuden varaaminen

Voit varata pelit soittamalla numeroon 020 372 273 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@truescape.fi. Mikäli haluatte ruokatarjoilun, olettehan yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse.