Syntymäpäiväjuhlat lapsille

Järjestämme vähintään noin 11-vuotiaille lapsille ikimuistoiset syntymäpäivät Ghost Photolab -pakohuonepelimme parissa! Vaikka peli on suunniteltu aikuisille, ovat lapset tykänneet siitä kovasti – varsinkin jos heillä on 1-2 aikuista mukana pelaamassa.

Peliryhmän koko

Yhteen peliin saadaan mahtumaan korkeintaan 5-6 lasta ja 1-2 aikuista. Mikäli ryhmänne on isompi, voi puolet ryhmästä pelata ensin ja toinen puoli jää herkuttelemaan kakkupöytään. Tunnin päästä vaihdetaan!

Tarjoilu ja hinnat

Tarjoamme lapsille pitsaa, Dajm-kakkua, makeisia ja mehua tai limonadia. Lounge on käytössänne maksutta ja tarjoilun hinta on 10 € / lapsi. Halutessanne voitte myös tuoda pelipaikkaan omat eväät.

Pelin hinta on 120 € (arkisin ennen klo 16:00) tai 150 € (iltaisin ja viikonloppuisin). Peli ja tarjoilut maksetaan tapahtuman jälkeen. Maksutapana hyväksymme kaikki yleisimmät maksukortit (Visa, MasterCard, Diner’s, American Express). Pelin osuuden voit maksaa myös Edenredin virikeseteleillä, Smartumin kulttuuriseteleillä tai Smartum-maksukortilla.

Lisätiedot ja varaukset

Annamme mielellämme lisätietoja, sähköpostiosoitteemme on info@truescape.fi ja puhelinnumeromme 020 372 273. Ota yhteyttä ja varaa ikimuistoiset synttärit!