Syntymäpäiväjuhlat lapsille

Järjestämme vähintään noin 11-vuotiaille lapsille ikimuistoiset syntymäpäivät Ghost Photolab -pakohuonepelimme parissa! Vaikka peli on suunniteltu aikuisille, ovat lapset tykänneet siitä kovasti – varsinkin jos heillä on 1-2 aikuista mukana pelaamassa.

Peliryhmän koko

Yhteen peliin saadaan mahtumaan korkeintaan 5-6 lasta ja 1-2 aikuista. Mikäli ryhmänne on isompi, voi puolet ryhmästä pelata ensin ja toinen puoli jää herkuttelemaan kakkupöytään. Tunnin päästä vaihdetaan!

Tarjoilu ja hinnat

Tarjoamme lapsille pitsaa, jäätelökakkua, makeisia ja mehua tai limonadia. Lounge on käytössänne maksutta ja tarjoilun hinta on 10 € / lapsi. Halutessanne voitte myös tuoda pelipaikkaan omat eväät.

Pelin hinta on 120 € (arkisin ennen klo 16:30) tai 150 € (iltaisin ja viikonloppuisin). Peli ja tarjoilut maksetaan tapahtuman jälkeen. Maksutapana hyväksymme kaikki yleisimmät maksukortit (Visa, MasterCard, Diner’s, American Express). Pelin osuuden voit maksaa myös Edenredin virikeseteleillä, Smartumin kulttuuriseteleillä tai Smartum-maksukortilla.

Lisätiedot ja varaukset

Annamme mielellämme lisätietoja, sähköpostiosoitteemme on info@truescape.fi ja puhelinnumeromme 020 372 273. Ota yhteyttä ja varaa ikimuistoiset synttärit!