Escape room lapsille

Escape room -pelimme sopivat myös vähintään noin 11 vuoden ikäisille lapsille, kun ryhmässä on mukana ainakin yksi aikuinen. Tulkaa pelaamaan perheen kanssa tai lasten kaveriporukalla. Escape room -peli tekee myös lasten synttäreistä huippujännittävät.

Escape room eli pakohuonepeli on seikkailu, jossa pelaajat yrittävät määräajassa päästä ulos lukitusta tilasta. Ulospääsemiseksi pelaajien täytyy suorittaa erilaisia arvoituksia ja tehtäviä, jotka yksi kerrallaan edistävät heidän matkaansa.

Pelejä on olemassa lukemattomilla eri teemoilla, ja vaikka ’pakohuone’ saattaa kuulostaa synkältä, kaikki pelit eivät suinkaan ole pelottavia. Siksi escape room voi hyvin soveltua myös lapsille ja lastenmielisille!

Truescapen Ghost Photolab on jännä peli myös perheen nuoremmille

Truescapen pakopeleistä Ghost Photolab sopii nimestään huolimatta hyvin perheen nuoremmille. Pelin tapahtumapaikkana on valokuvauspimiö, jossa tapahtuu kummia ja kuuluu outoja ääniä.

Tilaan on piilotettu esineitä, jotka pelaajien tulee löytää ja arvoitukset on ratkaistava tunnin aikana, jotta huoneen oven saa auki. Pelaajat pääsevät myös kehittämään valokuvan pimiössä. Truescapen pelaajat ovat kehuneet Ghost Photolabin arvoituksia nerokkaiksi!

Ghost Photolab sopii vähintään  noin 11-vuotiaille lapsille. Peliryhmässä voi olla kerralla korkeintaan 7 pelaajaa, jotta kaikki pelaajat pääsevät kunnolla osallistumaan peliin. Lasten ryhmässä täytyy myös olla mukana vähintään yksi aikuinen. Jos ryhmänne koko on suurempi, voitte halutessanne varata kaksi peräkkäistä peliä.

Järjestä lasten syntymäpäivät escape room -pelin parissa

Jos haluat järjestää lapsesi synttärit tai muut juhlat Truescapessa, ota meihin yhteyttä! Voit tuoda halutessasi omat tarjoilut tai jättää ne meidän huoleksemme. Soita tai tiedustele meilitse, niin räätälöidään lapsellesi unohtumaton elämys.

Tiedustelut ja varaukset 020 372 273 tai info@truescape.fi.

Miten escape roomissa pelataan?

Escape room -pelit eivät vaadi voimaa tai muuta fyysistä ponnistelua. Peli etenee ratkaisemalla huoneessa olevia arvoituksia, jotka vaativat nokkeluutta, luovuutta ja päättelykykyä. Pelaajat saavat tarvittaessa apua etenemiseen pelin järjestäjältä esimerkiksi lisävihjeiden avulla.

Peliä pelataan yleensä 2–6 hengen ryhmissä, joten tehtävien ratkominen kehittää myös tiimityöskentelyä ja luo yhteishenkeä. Pelaaminen yhdessä on myös todella hauskaa. Siksi escape room -peli sopii hienosti ohjelmanumeroksi vaikka lasten syntymäpäiville tai perheen yhteiseksi tekemiseksi!

Escape room -pelit kasvattavat suosiotaan

Ensimmäiset escape room -pakohuonepelit perustettiin USA:ssa vuonna 2006. Pelit ovat sittemmin yleistyneet nopeasti ja ne ovat erityisen suosittuja esimerkiksi Japanissa, Taiwanissa ja Turkissa. Harrastajien määrän kasvaessa pelejä tulee jatkuvasti lisää, uusissa teemoissa, eri vaativuusasteissa ja eri-ikäisille pelaajille suunnattuina.

Ihan pienille lapsille escape room -pelit eivät ainakaan vielä sovi. Truescape Escape Room Helsingissä suosituksemme pelaajien alaikärajaksi on noin 11 ja alle 15-vuotiaiden mukana tulee aina olla yksi aikuinen pelaaja. Yksi peleistämme, Hannibal, soveltuu ainoastaan yli 18-vuotiaille.

Miten pelaamaan Truescape Escape Roomiin?

Pelin hinta määrittyy pelaajien määrän, viikonpäivän ja kellonajan mukaan (100–150 € / peli). Peli on helppo varata verkkosivujemme varauskalenterin kautta, mutta varaus onnistuu myös puhelimitse tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse. Tervetuloa viihtymään, vaikka koko perheen voimin!